SCHOORL

Wie naar Schoorl gaat, moet gewoon naar het klimduin toe. In het centrum van Schoorl (1,5 km. van de camping) vindt u dit alom bekende duin. Dit is vooral een belevenis voor de kinderen die, eenmaal helemaal naar boven geklommen, lekker rennend of rollend naar beneden komen en dan weer snel omhoog gaan voor de volgende poging. De gezellige terrassen er omheen nodigen de ouders uit voor een bakje koffie of andere verfrissing.

Voor uw dagelijkse boodschappen en overige aankopen kunt u in het gezellige centrum van Schoorl goed terecht. In het hoogseizoen is er elke dinsdagavond een braderie en zijn er regelmatig leuke evenementen. Bij het VVV-kantoor in het centrum van Schoorl vindt u veel informatie over de omgeving. www.vvvschoorl.nl Bergen mag u zeker niet overslaan, een dorp gebouwd rond de Ruinekerk. Vele kunstenaars zijn hier woonachtig en u treft hier danook vele galerieen aan. Schoorl en Bergen hebben van oudsher grote aantrekkingskracht op toeristen.De derde kern van onze gemeente is Egmond, het vissersdorp van vroeger is nu een gezellige badplaats geworden met veel vertier.

Er heerst een streng parkeerbeleid in onze gemeente, dus let goed op wanneer u de auto parkeert, zorg altijd voor een geldig parkeerbewijs achter de autoruit. Het is een domper op uw fijne vakantiedag wanneer u een parkeerbon ontdekt, als u terugkomt bij uw auto. www.bergen-nh.nl

Wie eenmaal in Schoorl is geweest komt zeker terug, een dagje naar de bossen en het strand , een paar dagen tussendoor of lekker de vakantie hier doorbrengen. Een gebied om te (her)ontdekken.