KAMPEREN

Er zijn 50 kampeerplaatsen, deze zijn allemaal autovrij. De plaatsen zijn afgescheiden met een heg. Uw auto staat op de parkeerplaats. Elektra-aansluiting is op elke plaats aanwezig en water haalt u bij het toiletgebouw of aanwezige tappunten. Kampeerauto's zijn alleen mogelijk op de plaatsnummers 1 -10.

Op de receptie zijn s'morgens de krant en verse broodjes (op bestelling) verkrijgbaar, tevens vindt u er info over de omgeving. U kunt er ook n Wifi-token kopen en een fiets huren. Let op de openingstijden van de receptie, deze hangt bij de deur.

Voor kleine kinderen is een speelplekje met zand ingericht.

SANITAIR

Er is modern sanitair met vloerverwarming. Toiletten, ruime douches, wastafels, wascabines en babybadje met aankleedruimte is daarin aanwezig. Ook is er een complete invalide-unit met toilet, douche en wastafel. Wilt u deze gebruiken, haal dan de sleutel bij de receptie.

Een wasserette met moderne Miele machines is aanwezig . Munten voor wassen / drogen zijn verkrijgbaar bij de receptie. Uw chemisch toilet ledigt u in de stortplek. Voor campers is er een service-punt voor vuilwater lozen en vers water in te nemen.

Voor het tappunt voor heet afwaswater vragen wij u 0,20 eurocent. Zo beperken wij onnodig gebruik en kunnen kinderen er niet aankomen.

De douches zijn gratis en in alle toiletten hangt toiletpapier.

Ga met de kleintjes mee en na gebruik van toilet en douche de ruimtes netjes achter.

  • Belangrijke huisregels tijdens uw verblijf:
  • Altijd aanmelden bij aankomst en afmelden bij vertrek.
  • Aankomst vanaf 13.00 uur; Vertrek voor 12.00 uur.
  • Bezoekers altijd (laten) aanmelden bij aankomst.
  • Indien u twijfelt of u de juiste plek inneemt, informeer eerst nog even.
  • In de voortent is plastic grondzeil NIET toegestaan, de grasmat gaat kapot; gebruik het zgn. campingtapijt (de rubberachtige uitvoering met gaatjes).
  • Als u de stroomaansluiting benut is een Euronorm-stekker noodzakelijk, tevens dient uw aansluitkabel van goede kwaliteit te zijn (neopreen met keurmerk ,H07RN-F, dikte minimaal 3x1.5mm2).
  • Stapvoets rijden met de auto; spelende kinderen letten niet op auto's.
  • Om 23.00 uur gaat de rust in, overbodig geluid moet achterwege blijven tot 8.00 uur 's morgens.