GASTENBOEK


klik hier om ook in het gastenboek te schrijven


einde kamperen bij Bregman

24-11-2019

We hebben bijna 30 jaar gekampeerd bij Bregman, eerst met de kinderen en later zonder. Wat hebben we een fijne tijd gehad op de camping. Heel jammer dat dit verdwijnt. Fam. Bregman bedankt voor de gastvrijheid en het ga jullie goed

door: fam. Abma uit Sneek

vakantie

31-7-2019

Beste Fam. Bregman.Jammer det wij na vele jaren afscheid van jullie moesten nemen.Jarenlang hebben we fijne vakanties op jullie camping door gebracht.vriendelijk dank daarvoor.

door: Pieter en Ypie Bekkema Burgum

Hemelvaart 2019

2-6-2019

ruim opgezet, veel privacy, schone omgeving, lieve hardwerkende eigenaren, eenvoudige keuken maar heerlijk eten. Bedankt voor 55 jaar inzet.

door: Peter Marja Ruud Jolanda

Top

22-4-2018

Weekje gekampeerd bij de Bregman. Helemaal top. Het weer was super. We komen terug

door: Farm. Hamstra

Fine camping

9-7-2017

Wij gaan voor het 3e jaar achtereen naar de Bregman. Fijne camping met voor de (klein)kinderen goede voorzieningen, apart peuter?kleuter badder gedeelte en ontzetten schoon!

door: J. Beemster

Heerlijke vakantie

21-2-2017

Voor de derde keer weer een paar weekjes naar de Bregman! Nou maar hopen op mooi weer!

door: J. Beemster

Super!

10-5-2015

We zijn net terug van ruim een week op camping de bregman. We hebben een heerlijke week achter de rug met onze kinderen van 3 en 7. Zeker voor herhaling vatbaar!

door: Fam. Looij

Voorseizoen 2015

23-4-2015

We hebben weer een heerlijke week gehad op de camping.we zijn weer hartelijk ontvangenop hun mooie camping mooi sanitair en schoon prachtige omgeving en met de pinkster komen we weer terug met de kinderen en kleinkinderen die vermaken zich er prima

door: Anne en lida heinen uit Wormer

na seizoen

12-2-2015

wij hebben een prachtig na seizoen gehad en het eten in het restaurant weer prima sanitair schoon en volgend jaar komen wij weer dan maar hopen dat het weer ook weer meewerkt

door: w.kohler

Fijne camping in een schitterende omgeving

15-8-2014

wij hebben 1 week in juli op deze camping gestaan. heerlijke, rustige camping met ruime plaatsen. goed sanitair. Camping ligt dicht bij Schoorl en Bergen, erg gezellige plaatsen met leuke restaurantjes/cafes/terrasjes. Schitterende omgeving om te fietsen. Vond het jammer om na 1 week te vertrekken. wij komen hier zeker terug!

door: Marion Marcelissen

Voor herhaling vatbaar

22-2-2014

In juni 2013 heb ik een week op de camping gestaan met mijn tent. Heerlijk rustige camping met alle voorzieningen!!! Prachtige omgeving, dus dit jaar ga ik in herhaling... Top!

door: Rob Handgraaf

Fantastisch weekje!

31-7-2012

Wij zijn nog aan het nagenieten van een superweekje op deze camping. Mooie camping, goede voorzieningen. De kinderen hebben heerlijk gespeeld op het speelveld.

door: Familie de Koning

Familieweekend 2012

17-4-2012

Wij hebben met 2 campers en 1 gehuurde stacaravan een weekend doorgebracht op camping "de Bregman". Alle plaatsen zijn ruim en met hagen afgezet. De stacaravan was heel netjes en van alle gemakken voorzien. De ontvangst was heel vriendelijk; de broodjes waren lekker en de maaltijd in het restaurant was prima! Wij hebben lekker gefietst in de duinen en ook naar Schoorl, Bergen en andere plaatsen vormt de fiets een uitkomst. Kortom: complimenten aan de Familie Bregman. P.S.: een goed verzorgs invalidentoilet was voor één van ons beschikbaar. Ook dit zag er goed uit!

door: Carel Janssen Elst

2 mooie weken gehad.

14-8-2011

Super leuke camping en we hebben het hier erg na onze zin gehad,Gezellige camping en genoeg te doen voor kindere en het personeel was zeer vriendelijk.Mooie omgeving en hebben genoten van het strand.

door: Fam Posthumus

Proefkamperen

27-4-2011

Met Pasen hebben voor het eerst gekampeerd met onze caravan. Het kamperen is ons goed bevallen, maar zeker ook de camping. Voor de kinderen is het een waar speelparadijs. Zeker de moeite om nog eens terug te komen en dan langer!

door: Marjan

vakantie voorbij

29-8-2010

we hebben een super leuke vakantie gehad op jullie camping de kinderen hebben ook erg genotenschone douche en toilet prima voor elkaar en we komen zeker nog eens terug

door: fam korenberg

Prima Plekkie

26-8-2010

Ik zat afgelopen weekend op jullie camping prima naar me zin gehad. schone douchesen wc' s. Rustig gelegen en toch zo in schoorl en vlak bij de mountainbike route schoorlse duinen. Voor jong en oud is er genoeg te doen!

door: mark


klik hier om ook in het gastenboek te schrijven